Buradasın
Çikolatayla milföy nasıl kızartılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Çikolatayla milföy kızartmak için aşağıdaki adımlar izlenebilir:
- Malzemelerin hazırlanması 13. Milföy hamuru ve çikolata (kakaolu fındık kreması veya sürülebilir çikolata) hazırlanır 13.
- Milföylerin hazırlanması 13. Milföyler oda sıcaklığına geldiğinde üçgen olacak şekilde ortasında ikiye kesilir 13.
- Çikolata eklenmesi 13. Bir kenarına kaşık yardımı ile çikolata konulur 13.
- Kapatma 13. Diğer kenar üzerine katlanarak kenarları çatal ile ezilerek birleştirilir 13.
- Pişirme 13. Üzerine yumurta sarısı sürülerek 170 derecede pişirilir 13.
- Servis 13. Fırından çıkardıktan sonra soğuyunca üzerine pudra şekeri serpilir 13.
Alternatif olarak, Çikolatalı Çıtır Milföy Tarifi de şu şekilde uygulanabilir:
- Hamurların hazırlanması 2. Buzluktan çıkan milföy hamurları 5 dakika bekletilir ve ardından ortadan ikiye ayrılır 2.
- Çikolata eklenmesi 2. Her karenin ortasına bir tatlı kaşığı çikolata konur 2.
- Kapatma 2. Milföyler rulo şeklinde kapatılır ve uçlar bastırarak sabitlenir 2.
- Kaplama 2. Önce yumurta akına, sonra toz şekere batırılır 2.
- Pişirme 2. Önceden ısıtılmış 180 derecede 20-22 dakika pişirilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: