Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Çikolata kaplama için herhangi bir karamel kullanılabilir, ancak bazı öneriler şunlardır:
- NatuLife çikolata kaplamalı karamelleri 2. Organik ve sağlıklı içerikleriyle dikkat çeker 2.
- Pralin çikolata 4. Bu tür, kuruyemişlerin (fındık, badem, ceviz vb.) karamel ile kaplanıp ardından çikolataya batırılmasıyla yapılır 4.
Karamelli çikolata yaparken, şekerin ısıtılması ve karamel haline getirilmesiyle elde edilen karamel dolgusu kullanılır 45. Bu çikolata çeşidinde fındık veya diğer kuruyemişler bulunmayabilir, sadece karamel dolgusu ve çikolata kombinasyonu söz konusu olabilir 4.
Çikolata kaplama için karamel seçerken, kullanılan çikolata türüne ve kişisel tercihlere göre karar verilmelidir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: