Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Çikolata kabı yapmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Malzemeler: Beyaz çikolata, sütlü çikolata, labne peyniri, sıvı krema ve pudra şekeri 1.
- Buz kalıbını hazırlayın: Kalıbın gözlerine çubuklar koyarak suyla doldurup dondurun 1.
- Çikolataları eritin: Ayrı kaplarda benmari usulü eritin 12.
- Çikolataları kaplara batırın: Donmuş buzları kalıptan çıkarıp eritmiş olduğunuz çikolatalara batırarak yağlı kağıt üzerine dizin 1.
- Soğutma: Çikolatalar donup buzlar biraz sulanınca buzları kalıplaşmış çikolata kaselerinden ayırın 1.
- Kremayı ekleyin: Sıvı krema, labne peyniri ve pudra şekerini karıştırarak elde ettiğiniz kremayı çikolata kaselerinin içine paylaştırın 1.
- Süsleme: Üzerlerini dilediğiniz meyve ve yemişlerle süsleyerek servis edin 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: