Bumbada tatlısını en güzel şekilde pişirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: 1. Hamur Hazırlığı: 250 gram margarin, 1 çay bardağı pudra şekeri, 1 çay bardağı sıvı yağ, 3 çorba kaşığı kakao, 2 yumurta, 1 paket vanilya ve 1 paket kabartma tozunu karıştırarak yumuşak bir hamur elde edin. 2. İç Harcı: 2 su bardağı hindistan cevizi, 1 yumurta akı ve 2-3 çorba kaşığı şekeri karıştırarak iç harcı hazırlayın. 3. Pişirme: Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp içli köfte gibi açarak iç harcını koyun ve kapatın. 4. Şerbet: 1 su bardağı su ve 2 çorba kaşığı şekeri karıştırıp pişen kurabiyelerin üzerine dökün ve çekmesini bekleyin. 5. Servis: Soğuyunca üzerine isteğe bağlı olarak pudra şekeri serperek servis edin.