Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bumbada tatlısını en güzel şekilde pişirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Hamur Hazırlığı: 250 gram margarin, 1 çay bardağı pudra şekeri, 1 çay bardağı sıvı yağ, 3 çorba kaşığı kakao, 2 yumurta, 1 paket vanilya ve 1 paket kabartma tozunu karıştırarak yumuşak bir hamur elde edin 15.
- İç Harcı: 2 su bardağı hindistan cevizi, 1 yumurta akı ve 2-3 çorba kaşığı şekeri karıştırarak iç harcı hazırlayın 5.
- Pişirme: Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp içli köfte gibi açarak iç harcını koyun ve kapatın 15. Yağlanmış tepsiye dizip 200 derecede pişirin 5.
- Şerbet: 1 su bardağı su ve 2 çorba kaşığı şekeri karıştırıp pişen kurabiyelerin üzerine dökün ve çekmesini bekleyin 2.
- Servis: Soğuyunca üzerine isteğe bağlı olarak pudra şekeri serperek servis edin 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: