Buradasın
Brüksel lahanası en güzel nasıl pişirilir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Brüksel lahanasının en güzel pişirme yöntemlerinden bazıları şunlardır:
- Fırında çıtır Brüksel lahanası 1. Zeytinyağı, sarımsak, tuz, karabiber, toz biber ve kimyon ile hazırlanan sos, haşlanmış Brüksel lahanalarının üzerine dökülerek 200 derece fansız fırın ayarında 20 dakika pişirilir 1.
- Tavada Brüksel lahanası 2. Zeytinyağı ile ısıtılan tavada, tuz ve biberle lezzetlendirilmiş Brüksel lahanaları, bir tarafı pembeleşinceye kadar yaklaşık 5 dakika pişirilip diğer tarafı çevrilir 2.
- Ağır ateşte pişmiş Brüksel lahanası 3. Kaynar suya konulan Brüksel lahanaları 5-10 dakika kaynatılır, ardından bir tavaya tereyağı, tuz ve sarımsak eklenip malzemeler ısıtılır 3. Daha sonra Brüksel lahanaları 3-5 dakika veya pembeleşinceye kadar pişirilir 3.
- Kremalı ve limonlu Brüksel lahanası 5. Brüksel lahanaları tereyağında kavrulup içine krema, süt, sebze suyu, tuz ve karabiber eklenir 5. Yaklaşık 10 dakika pişirildikten sonra üzerine limon suyu gezdirilir 5.
Brüksel lahanası pişirme yöntemleri kişisel tercihlere göre değişebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: