Billur eti (koç yumurtası) pişirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: 1. Hazırlık: Billurları yıkayıp doğrayın ve dışındaki zarı çıkartmayı unutmayın. 2. Marine etme: Billurları kekik, pul biber, zeytinyağı ve karabiberle marine edin. Bu işlem, etin daha lezzetli olmasını sağlar. 3. Pişirme yöntemleri: - Tavada pişirme: Tereyağını bir tavada eritin, domatesi ekleyip karıştırarak pişirin. Ardından billurları ekleyip tuz ve karabiberle tatlandırın, hardal ilave edin ve domatesler suyunu çekene kadar pişirin. - Izgara: Billurları ince dilimler halinde kesip ızgarada pişirin. - Güveç: Domates, soğan, biber, sarımsak ve zeytinyağı ile birlikte küp şeklinde doğranan billurları güveç kabında fırında veya ocakta pişirin. Billur, kolesterol açısından masum olmayan bir yiyecek olduğu için, dikkatli tüketilmesi önerilir.