Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bazlama kahvaltıda çeşitli şekillerde tüketilebilir:
- Peynirli ve maydanozlu sandviç: Bazlamayı ikiye kesip içine ezilmiş beyaz peynir ve ince kıyılmış maydanoz karışımı sürün, tavada hafifçe ısıtarak servis edin 2.
- Bazlama tost: Bazlamayı enlemesine ikiye kesin, iç yüzeyine tereyağı sürün, kaşar peyniri ve sucuk dilimlerini arasına yerleştirin, tost makinesinde 5-7 dakika pişirin 2.
- Sahanda yumurta: Tereyağını tavada eriterek yumurtaları içine kırın ve pişirin, bazlamayı parçalara ayırarak yumurtanın üzerine yerleştirin veya yanında servis edin 2.
- Bal ve kaymaklı bazlama: Sıcak bazlamanın üzerine kaymak sürün ve üzerine bal gezdirerek servis edin 2.
- Domates ve zeytinli bazlama: Bazlamayı dilimleyip üzerine doğranmış domates ve çekirdeği çıkarılmış zeytinleri ekleyin, üzerine zeytinyağı gezdirerek fırında 5 dakika ısıtıp servis edebilirsiniz 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: