Buradasın
Barbun balığı en güzel nasıl pişirilir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Barbun balığı en güzel şekilde şu yöntemlerle pişirilebilir:
- Izgara: Balığı temizleyip tuzladıktan sonra ızgarada pişirmek, lezzetini artırır 12. Her iki tarafını da eşit şekilde pişirmeye dikkat edilmelidir.
- Fırında Pişirme: Balığı zeytinyağı, limon suyu, sarımsak ve baharatlarla tatlandırarak fırın tepsisine yerleştirin ve 180 derece fırında yaklaşık 20-25 dakika pişirin 12.
- Tava Kızartma: Unlayarak kızgın yağda her iki tarafını da altın rengi alana kadar kızartın 13. Kızartma sırasında balığın fazla yağ çekmemesine özen göstermek önemlidir.
Ayrıca, barbun balığını sebzelerle birlikte pişirerek besleyici ve sağlıklı bir yemek elde edebilirsiniz 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: