Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Balık yerken tüketilebilecek bazı yeşillikler:
- Roka 12. Hafif acımsı ve biberimsi tadıyla yağlı balıkların yoğunluğunu kırar 1.
- Marul 12. Sulu ve hafif tatlı yapısıyla salataya hacim katar 1.
- Dereotu 12. Balığın yanında en çok yakışan otlardan biridir 1.
- Maydanoz 14. Ferahlatıcı tadı ve C vitamini deposuyla her zaman kurtarıcıdır 1.
- Semizotu 12. İçeriğindeki omega-3 yağ asitleri sayesinde sağlık deposu olarak kabul edilir 1.
- Ispanak 14. Haşlanmış veya sotelenmiş olarak balığın yanında servis edilebilir 1.
- Taze soğan 24. Hafif acı ve keskin bir tat profiline sahiptir 2.
- Nane 14. Ferahlatıcı bir aroma ve hafif nane tadı sunar 1.
- Fesleğen 24. Balık yemeğine hoş bir aroma ve tat katar 2.
Herkesin damak zevki farklı olduğu için, kişisel tercihler de göz önünde bulundurulmalıdır 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: