Balık menüsü hazırlamak için aşağıdaki adımlar izlenebilir: 1. Mezeler: Fava, humus, acılı ezme, kestaneli patlıcan salatası veya zeytinyağlı köz biber salatası gibi mezeler hazırlanabilir. 2. Çorba: Veloute balık çorbası veya kolay domates çorbası gibi çorbalar yapılabilir. 3. Ana Yemek: Kağıtta levrek, fırında levrek, airfryer'da çipura veya fırın poşetinde çipura gibi balıklar pişirilebilir. 4. Salata: Yeşil salata (marul, maydanoz, roka ve nane yaprakları ile hazırlanır) ve yanında zeytin taneleri ile parmesan peyniri veya eski kaşar eklenebilir. 5. Ara Sıcaklar: Mantarlı karides güveç, kalamar tava veya paçanga kroket gibi ara sıcaklar hazırlanabilir. 6. Tatlı: Tahin helvası, fıstıklı irmik helvası, un helvası, kabak tatlısı, fırın sütlaç, şambali veya revani gibi tatlılar yapılabilir. Balık menüsünü hazırlarken kişisel tercihler ve mevsimsel ürünler göz önünde bulundurulabilir.