Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bakery (fırın), çeşitli pişmiş ürünler üreten ve satan ticari bir kuruluştur 4.
Fırın çalışanlarının (baker) görevleri şunları içerebilir:
- gerekli ekipmanları hazırlamak 1;
- malzemeleri tartmak ve ölçmek 12;
- malzemeleri karıştırmak (el veya makine ile) 1;
- hamur hazırlamak (yoğurmak, yuvarlamak, kesmek ve şekillendirmek) 1;
- fırın sıcaklığını ayarlamak 1;
- ürünleri fırında ve ızgarada pişirmek 1;
- pişirme tamamlandıktan sonra dekorasyon ve son işlemleri uygulamak 1;
- kalite kontrol kontrolleri yapmak 1;
- stokları izlemek, kontrol etmek ve sipariş vermek 1;
- ürünleri paketlemek ve etiketlemek 2;
- müşteri siparişleri almak ve ürünleri servis etmek 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: