Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bakery (fırın, fırıncılık) kelimesi, fırında un kullanılarak üretilmiş tüm hamur işi gıdalarının üretildiği ve satıldığı bir işletmeyi ifade eder 13.
Bir fırında yapılabilecek işlerden bazıları şunlardır:
- Kasiyer, garson ve yönetici gibi ön büro çalışanları 2. Perakende fırın ve kafelerde bulunur 2.
- Şefler 2. Ekmeklerin yanı sıra çeşitli yiyecekler de pişirir 2.
- Baş fırıncı, fırıncı yardımcıları ve diğer üretim çalışanları 2. Büyük ölçekli ürünlerin hazırlanması için fırını ve diğer mekanik ekipmanları çalıştırır 2.
- Fırıncı 5. Farklı türde ekmek, pasta ve tatlıları, belirlenmiş tarif ve tekniklere uygun olarak hazırlar ve pişirir 5.
- Pastacı 5. Genellikle restoran veya fırında, pasta ve tatlıların yapımında uzmanlaşır 5.
- Krema ve süsleme uzmanı 5. Çeşitli tasarım ve krema teknikleriyle pastaları süsler 5.
- Ekmek fırıncısı 5. Sanatsal ve özel ekmekler de dahil olmak üzere çeşitli ekmekleri pişirir 5.
- Catering fırıncısı 5. Özel etkinlikler ve günler için fırın ürünleri hazırlar 5.
- Öğretim veya eğitmen pozisyonları 5. Bazı deneyimli fırıncılar, mutfak okullarında eğitmenlik yapar veya fırıncılık dersleri verir 5.
- Glutensiz fırıncı 5. Diyet kısıtlamaları olan kişiler için glutensiz fırın ürünleri hazırlar 5.
- Vegan fırıncı 5. Hayvansal bileşenler içermeyen fırın ürünleri hazırlar 5.
- Bağımsız fırıncı 5. Halka açık olarak kendi fırın ve fırıncılık işini yürütür 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: