Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Badem kreması, bademin hafif ve doğal tadının krema ile birleştiği, tatlıların içinde veya üstünde kullanılabilen zengin ve aromatik bir kremadır 1.
Özellikleri:
- Badem oranı: %55 oranında badem içerir ve badem parçacıkları bulunur 2.
- Kıvam: Pürüzsüz ve yoğun bir kıvama sahiptir 1.
- Kullanım alanları: Kurabiyelerin içine dolgu olarak, pancake veya krep üzerine, pasta yapımında ara katmanlarda ve waffle üzerinde kullanılabilir 23.
- Kalori: Bir yemek kaşığı badem kreması, yaklaşık 100-150 kaloriye sahiptir 1.
- Raf ömrü: Katkısız badem kreması, uygun koşullarda saklandığında yaklaşık 3 ay bozulmadan kalabilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: