• Buradasın

    Asya lahmacun menüde ne var?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    A vibrant Turkish restaurant table laden with steaming lahmacun, sizzling kebabs, colorful salads, and golden pide, surrounded by small bowls of creamy cacık and şalgam suyu in copper cups, evoking warmth and rich flavors.
    Asya Lahmacun'un menüsünde bulunan bazı ürünler şunlardır:
    • Çorbalar: Mercimek çorbası, bamya çorbası 12.
    • Soğuk mezeler: Mevsim salatası, çoban salatası, yoğurt, cacık, çiğ köfte, gavurdağı salatası 1.
    • Pide grubu: Lahmacun, kaşarlı börek, kıymalı pide, kuşbaşılı pide, karışık pide 135.
    • Döner grubu: İskender, yoğurtlu kebap, et döner 1.
    • Izgara grubu: Tavuk şiş, çöp şiş, Adana, Urfa, kuzu pirzola, beyti, Asya special, fırın kebap, patlıcan kebap 14.
    • Tava grubu: Kuzu saç kavurma, tavuk saç kavurma, kuzu kavurma 1.
    • Tatlı grubu: Höşmerim, dondurmalı höşmerim, ballı höşmerim, Maraş kesme dondurma, künefe, fırın sütlaç 1.
    • İçecekler: Coca Cola, Fanta, meyve suyu, soda, şalgam suyu, yayık ayran 15.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Lahmacun yanına ne sipariş edilir?

    Lahmacunun yanına sipariş edilebilecek bazı lezzetler: Çorba: Mercimek, ezogelin veya tutmaç çorbası gibi seçenekler mideyi yumuşatmak için uygundur. Meze ve salatalar: Acılı ezme, gavurdağı veya turşu tadında mor lahana salatası gibi mezeler; kıvırcık salata veya havuçlu narlı salata gibi salatalar tercih edilebilir. Diğer yemekler: İçli köfte, çiğ köfte veya zeytinyağlı yaprak sarması gibi yemekler de yanında sunulabilir. İçecekler: Ayran veya şalgam suyu gibi içecekler lahmacunun yanında sıkça tercih edilir.

    Lahmacunda hangi soslar var?

    Lahmacunun yanında tercih edilebilecek bazı soslar: Yoğurtlu sos. Acılı sos. Domates sosu. Biber sosu. Mayonez sosu.

    Lahmacun malzemeleri nelerdir?

    Lahmacun malzemeleri: İç harcı için: 2 adet kırmızı biber; 3 adet yeşil biber; 2 adet orta boy soğan; 1 demet maydanoz; 2 adet domates; 1 yemek kaşığı domates salçası; 1 yemek kaşığı biber salçası; 1/2 çay kaşığı pul biber; 1 çay kaşığı toz kırmızı biber; 1 çay kaşığı tuz; 1 çay bardağı sıvı yağ; 1/4 çay bardağı su. Hamur için: 5 su bardağı un; 2 su bardağı su; 1 tatlı kaşığı tuz; 1 çay kaşığı toz şeker. Ayrıca, lahmacun yapımında kullanılan etin kaliteli ve hafif yağlı bir et olması önerilir.