Buradasın
Arpa şehriye yoğurtlaması nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Arpa Şehriye Yoğurtlaması Tarifi:
Malzemeler:
- 1 su bardağı arpa şehriye 14;
- 1 küçük kavanoz garnitür 14;
- 1 çay bardağı haşlanmış mısır 14;
- 1 tutam dereotu 14;
- 2 diş sarımsak 14;
- 2 yemek kaşığı mayonez 14;
- 2 su bardağı yoğurt 14;
- 5-6 adet kornişon turşu 14;
- Arzu edilen miktarda tuz 14.
Hazırlanışı:
- Arpa şehriyeleri haşlayın, suyunu süzüp soğumaya bırakın 1.
- Turşu ve dereotunu doğrayın 1.
- Yoğurdun içine ezilmiş sarımsak, tuz ve mayonezi ekleyip çırpın 1.
- Geniş bir kaseye soğuyan şehriyeleri alın 1.
- Üzerine garnitür, mısır, dereotu ve turşuyu ekleyin, karıştırın 1.
- Servisten önce yoğurdunu ekleyip tüm malzemeleri karıştırın 1.
Afiyet olsun!
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: