Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yedi çeşit süt ürünü:
- İnek Sütü: Yüksek protein ve vitamin içerir, ancak yağ oranı yüksektir 14.
- Laktozsuz Süt: Laktoz intoleransı olanlar için uygundur, inek sütüyle benzer besin değerlerine sahiptir 1.
- a2 İnek Sütü: Sadece a2 proteini içerir, bağırsak rahatsızlığına neden olabilen a1 proteini bulunmaz 1.
- Badem Sütü: Laktoz ve doymuş yağ içermez, iyi bir protein ve kalsiyum kaynağıdır 124.
- Soya Sütü: Laktoz içermez, yüksek protein ve potasyum içerir 124.
- Keçi Sütü: İnek sütüne benzer besin değeri taşır, daha az laktoz ve küçük yağ parçacıkları içerir 12.
- Hindistan Cevizi Sütü: Yüksek yağ içerir, ancak neredeyse tamamı doymuş yağdır 124.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: