Buradasın
Sütten kaymak ayırma makinesi nasıl çalışır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Sütten kaymak ayırma makinesi, merkezkaç kuvveti kullanarak çalışır 34. Temel çalışma prensibi şu şekildedir:
- Yüksek hızda dönme 34. Makine, içindeki diskleri yüksek hızla döndürür 34.
- Yoğunluk farkı 34. Farklı yoğunluktaki sıvı ve katı partiküller ayrıştırılır 34.
- Ayrılma 34. Yoğunluk farkı sayesinde, krema (kaymak) yukarı çıkarken, yağsız süt altta kalır 34.
Kullanım adımları:
- Sütün hazırlanması 2. Süt, makineye konulmadan önce iyice süzülmeli ve sağıldığı andaki sıcaklığında (35°C-36°C) olmalıdır 2.
- Makinenin hazırlanması 2. Fiş 220 V topraklı prize takılır ve ürün katalogu yardımıyla parçalar yerleştirilir 2.
- Kullanım 2. Büyük bir kova süt çıkan yere, küçük bir kova ise krema çıkan yere yerleştirilir 2. Makine çalıştırılır ve işlem tamamlanır 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: