Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Askorbik asit grade 99, %99 saflıkta olan ve gıda kalitesinde üretilen bir askorbik asit türüdür 12.
Kullanım alanları:
- İlaç sektörü: Patolojik durumların önlenmesi ve metabolik fonksiyonların sağlıklı bir şekilde sürdürülmesi 1.
- Kozmetik sektörü: Ciltteki yaşlanma belirtilerini geciktirme ve renk eşitsizliğini düzenleme 13.
- Gıda sektörü: Et, süt ürünleri, katı ve sıvı yağlar, dondurulmuş gıda ve konservelerin uzun ömürlü olmasını sağlama 13.
- Yem sanayisi: Hayvanların bağışıklık sistemlerini güçlendirme, kemik gelişimlerini hızlandırma ve üreme yeteneklerini artırma 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: