Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
- Stok yönetimi: Barın stok seviyelerini kontrol etmek ve gerekli siparişleri vermek 24.
- Personel yönetimi: Bartender ve diğer bar çalışanlarının rotasyonlarını, mola ve çalışma saatlerini düzenlemek, performanslarını denetlemek 124.
- Müşteri hizmetleri: Müşteri şikayetlerini çözmek ve yüksek hizmet kalitesini sağlamak 24.
- Mali işler: Nakit ve ödeme işlemlerini takip etmek, bütçe planlaması yapmak 24.
- Temizlik ve güvenlik: Barın temizliğini ve güvenliğini sağlamak, sağlık ve güvenlik protokollerine uyulmasını denetlemek 25.
- Raporlama: Günlük satış ve envanter farklılıklarını raporlamak 2.
Bar süpervizörü, bar müdürünün yokluğunda onun görevlerini de üstlenebilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: