Glaze sos yapmak için gerekli malzemeler: 2/3 su bardağı şekerli yoğunlaştırılmış süt; 1,5 su bardağı toz şeker; 2 yemek kaşığı jelatin tozu; 150 ml su; Jel gıda boyası; 2 su bardağı beyaz çikolata parçaları; 1/2 su bardağı su (farklı yerde kullanılacak). Glaze sos yapılışı: 1. Tencereye şekerli koyulaştırılmış süt, yarım su bardağı su ve toz şekeri ekleyin. 2. Ayrı bir kabın içinde 150 ml su ve toz jelatini karıştırın. 3. Sütlü karışım kaynamaya başladığında, şişen jelatini içerisine ekleyin ve jelatin eriyene kadar karıştırın. 4. Beyaz çikolatayı metal veya cam kavanoza alın. 5. Çikolata tamamen eriyene kadar spatulayla karıştırın. 6. Ardından jel gıda boyasını ekleyin ve tekrar karıştırın. 7. Hazırladığınız glaze sosu, soğuyana kadar bekletin. 8. Sos soğuduğunda, pastanızı tezgaha alın ve üzerine sosu dökün. 9. Pastayı servis etmeden önce 1-2 saat buzdolabında bekletin.