Çikolatayla gül buketi yapmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: 1. Malzemeler: 100 gram taze çilek, 100 gram sütlü çikolata, 100 gram beyaz çikolata, 100 gram ruby çikolata, 1 küçük kase hindistancevizi rendesi, 1 kase dövülmüş ceviz içi, 1 çay bardağı toz fıstık. 2. Çileklerin hazırlanması: Çilekleri dikkatlice yıkayın ve saplarını temizleyin. 3. Çikolataların eritilmesi: Sütlü, beyaz ve ruby çikolataları ayrı ayrı benmari usulü eritin. 4. Çileklerin çikolata ile kaplanması: Çileklerin sap kısmına çöp şiş geçirin, her birini sırasıyla sütlü, beyaz ve ruby çikolataya batırın. 5. Süsleme: Çilekleri çikolataya batırdıktan sonra, sırasıyla toz hindistancevizi, dövülmüş ceviz ve toz fıstık içlerine batırarak süsleyin. 6. Soğutma: Çilekleri bir tepsiye yerleştirip, çikolatanın sertleşmesi için buzdolabında 15-20 dakika kadar bekletin. 7. Sunum: Çikolatalı çilek buketinizi şık bir şekilde sunabilirsiniz.