B Rh+ pozitif kan grubuna sahip kişilerin beslenme programında yer alabilecek bazı yiyecekler: Sebzeler: Brokoli, lahana, kabak, patlıcan, kereviz, ıspanak, yeşil fasulye, turp, kırmızı biber, havuç, domates. Meyveler: Ananas, kivi, üzüm, elma, armut, şeftali, kayısı, nar, çilek, böğürtlen, kiraz. Proteinler: Kırmızı et, tavuk, hindi, balık, süt ürünleri, yumurta, soya, mercimek, nohut, fasulye, bezelye, az yağlı peynir. Tahıllar: Tam buğday, esmer pirinç, yulaf, mısır unu, çavdar, yulaf ezmesi, kinoa. Yağlar: Zeytinyağı, fındık yağı, keten tohumu yağı, susam yağı, ayçiçek yağı. Kaçınılması gereken bazı besinler: Kırmızı etin aşırı tüketiminden kaçınılmalıdır. Mısır yağı, yer fıstığı yağı, susam yağı gibi bazı yağlar tüketilmemelidir. Domatesin fazla tüketimi önerilmez. Bazı deniz ürünleri, özellikle karides ve midye gibi kabuklu deniz ürünlerinin tüketimi önerilmez. Kan grubuna göre beslenme teorisinin bilimsel bir temeli olmadığını unutmamak gerekir. Beslenme programı oluştururken bir uzmana danışılması önerilir.