0 Rh pozitif kan grubuna sahip kişilerin yemesi gerekenler şunlardır: Et ürünleri: Dana, sığır, koyun eti ve yabani hayvan eti, balık, taze köy yumurtası. Yağlar: Zeytinyağı, keten yağı, ceviz yağı, hayvani yağlar (iç yağı/kuyruk yağı). Sebzeler: Enginar, karalâhana, brokoli, hindiba, marul, ıspanak, pazı, yapraklı sebzeler, turp, kırmızı pancar, soğan, sarımsak. Meyveler: İncir, üzüm, erik, kiraz, vişne, greyfurt ve suyu, karadut, karpuz, mango. Baharatlar: Ceviz, kavrulmamış kabak çekirdeği, kırmızı pul biber, zencefil, safran, keçiboynuzu, zerdeçal, kimyon, kişniş, keten tohumu. Çaylar: Kuşburnu, mercanköşk, ıhlamur, yeşil çay, kekik, tarhun, biberiye, alıç, zeytin yaprağı, ayrıkotu. Kaçınılması gereken besinler ise süt ve süt ürünleri, buğday ve buğday ürünleri, yer fıstığı, karnabahar, portakal, aloe vera, domates salçası, kahve, siyah çaydır. Beslenme önerileri genel bilgiler içermektedir, kişisel sağlık durumu ve özel diyet ihtiyaçları için bir uzmana danışmak önemlidir.