Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Malzemeler:
- 3/4 su bardağı toz şeker 1;
- 1 su bardağı süt 1;
- 1 çay bardağı sıvı yağ 1;
- 1,5 yemek kaşığı kakao 1;
- 1 paket kabartma tozu 1;
- 1 paket vanilya 1;
- 1,5 su bardağı un 1.
Yapılışı:
- Şeker, süt ve sıvı yağı çırpın 1.
- Eleyerek kakaoyu ekleyin 1.
- Ardından un, kakao ve vanilyayı ekleyin 1.
- Mikserin en düşük seviyesinde ya da spatula yardımı ile dıştan içe katlayarak karıştırın 1.
- Kare küçük boy borcama dökerek önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin 1.
- Pişen kekin üzerine kürdan yardımıyla delikler açın ve sosu her yerine gelecek şekilde dökün 1.
- Sosunu çektikten sonra servis edin 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: