• Buradasın

    Islak kekin püf noktası nedir?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Islak kekin püf noktaları şunlardır:
    1. Malzemelerin Oda Sıcaklığında Olması: Yumurta ve tereyağı gibi malzemelerin oda sıcaklığında olması, kekin daha iyi kabarmasını sağlar 12.
    2. Yumurta ve Şekerin İyi Çırpılması: Yumurta ve şeker, köpükleninceye kadar iyice çırpılmalıdır 12.
    3. Sıvı Kıvam: Islak kekin harcı, diğer keklere göre daha sıvı ve akışkan bir kıvamda olmalıdır 12.
    4. Pişirme Kabı: Orta boy bir pişirme kabı kullanmak, kekin sosunu çekmesi için idealdir 12.
    5. Fırın Isısı: Fırını önceden ısıtmak ve keki fırında fazla tutmamak önemlidir 3.
    6. Sosun Sıcak Olması: Kek pişer pişmez, sıcak sosu üzerine dökmek gerekir 14.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    5 kaynak

    Yanıtı değerlendir