Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Islak kekin içinde bulunan temel malzemeler şunlardır:
- Un 24. Genellikle normal buğday unu kullanılır, ancak daha yumuşak bir kek için mısır nişastası eklenebilir 4.
- Yumurta 24. Kekin kabarmasını ve yapısal olarak bağlanmasını sağlar 4.
- Şeker 24. Tatlılık verir ve kekin dokusunu yumuşatır 4.
- Sıvı yağ 24. Kekin yumuşak ve nemli olmasını sağlar 4.
- Süt 24. Hamura lezzet katar ve dokuyu nemlendirir 4.
- Kabartma tozu ve vanilin 24. Kekin kabarmasını sağlar ve aromatik tat verir 4.
- Kakao 24. Sosun temelini oluşturur ve keke çikolata tadı verir 4.
Islak kekin sosu için kullanılan malzemeler ise şunlardır:
Islak kek tariflerinde kullanılan malzemeler, farklı tariflere göre değişiklik gösterebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: