Buradasın
Yulaf ezmeai su ile nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yulaf ezmesi su ile yapmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Malzemeler: 4 yemek kaşığı yulaf, 1 su bardağı su 23.
- Tencereye yulaf ve suyu ekleyin: Kısık ateşte yavaş yavaş pişirmeye başlayın 23.
- Pişirme: 3-4 dakika içinde yulaf şişip yumuşadığında ocaktan alın 2.
- Servis: Muzu soyup doğradıktan sonra, yulafın içine ekleyin ve tarçın, çekirdek içleri, kuru üzüm ve yaban mersini ile birlikte karıştırın 23.
Bu tarif, sağlıklı ve doyurucu bir kahvaltı seçeneği sunar 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: