Buradasın
Yoğurt çorbasının kesilmemesi için ne yapmalı?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yoğurt çorbasının kesilmemesi için aşağıdaki püf noktalarına dikkat edilmelidir:
- Malzemelerin tazeliği: Yoğurt, un ve yumurtanın taze olması önemlidir 15.
- Karıştırma: Malzemeleri iyice karıştırıp, topaklanmaması için unu eleyerek kullanmak gerekir 12.
- Isı farklılıkları: Çorbanın suyunu ve terbiyeyi aynı sıcaklığa getirmek, ani ısı farklılıklarını önlemek kesilmeyi azaltır 13.
- Yavaş ekleme: Terbiyeyi çorbaya azar azar ve karıştırarak eklemek önemlidir 23.
- Ekstra önlemler: Çorbanın üzerine 1 çorba kaşığı sıvı yağ eklemek veya tencereye metal bir cisim yerleştirmek de kesilmeyi önleyebilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: