Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
"Yiyeceğin Serüveni" programında yer alan bazı makarnalar şunlardır:
- Spaghetti 24: Uzun ve ince yapıya sahip, en yaygın makarna türlerinden biridir 2.
- Penne 24: Kesik uçlu tüp şeklinde makarnadır 2.
- Fettuccine 24: Uzun ve düz şeritler hâlindedir, genellikle krema bazlı soslarla servis edilir 2.
- Linguine 24: Fettuccine'ye benzer ancak daha ince bir yapıya sahiptir, deniz ürünleri soslarıyla popülerdir 2.
- Ravioli 24: İçinde peynir, et veya sebze dolgusu olan kare ya da yuvarlak makarna türüdür 2.
- Tortellini 24: Küçük halka şeklindeki makarnalar genellikle dolguludur ve çorbalarda veya kremalı soslarla kullanılır 2.
- Farfalle 24: Kelebek veya papyon şekline sahiptir, hafif soslarla ve salatalarda sıkça tercih edilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: