Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
En iyi makarna konusunda kesin bir yanıt vermek zor olsa da, bazı şefler ve uzmanlar tarafından beğenilen makarna çeşitleri şunlardır:
- Pappardelle: Yapımı ve yemesi kolay, soslarla harika uyum sağlar 1.
- Conchiglione: Boyutları nedeniyle tabakta etkileyici görünür ve ragu sosu için idealdir 1.
- Spagetti: Kalabalıkları doyurabilen, her türlü sosla lezzetli hale gelen klasik bir çeşittir 14.
- Rotini: Sos, sebze ve yeşilliklerle mükemmel uyum sağlar 1.
- Orecchiette: Hamuru ince, kenarları pürüzlü olup, pişirmesi kolay ve lezzetlidir 1.
Ayrıca, kepekli veya tam buğday unundan yapılmış makarnalar da daha sağlıklı ve besleyici olarak kabul edilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: