Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yiyeceğin Serüveni belgeseli, çeşitli gıda ürünlerinin üretim süreçlerini incelemektedir. Bazı örnekler:
- Tavuk 13. Tavukların üretim serüveni ve sofralara ulaşma süreci 3.
- Fındık 3. Kavrulmuş, tuzlu, pastacı ve pikola fındığı gibi çeşitlerin üretimi 3.
- Ekmek 3. Roll, Trabzon, sandviç, bazlama ve cabat gibi ekmek türlerinin üretim süreçleri 3.
- Sığır 3. Sığır etinin özellikleri, bölümleri ve kullanım şekilleri 3.
- Çay 3. Siyah, beyaz ve yeşil çay üretim aşamaları 3.
- Süt ve süt ürünleri 3. Labne, beyaz, süzme, kaşar ve üçgen peynirlerin yapımı 3.
- Zeytin 3. Zeytinin üretim aşamaları, raf ömrü ve yağ yapımı 3.
- Dondurulmuş gıdalar 3. Patates, soğan halkaları ve çizburger gibi ürünlerin üretim süreçleri 3.
- Helva 3. Sade, kakaolu, fıstıklı ve yazlık helva çeşitleri 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: