Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yeşil yapraklı sebzelerden bazıları şunlardır:
- Kale (kara lahana) 13. K vitamini, A vitamini ve C vitamini açısından zengindir 13.
- Ispanak 124. Demir, kalsiyum, magnezyum ve A vitamini içerir 14.
- Lahana 24. C vitamini, K vitamini, lif ve antioksidanlarla doludur 4.
- Pancar yaprağı 3. Potasyum, kalsiyum, riboflavin, lif, A ve K vitaminleri açısından zengindir 3.
- Roka 14. Kalsiyum, potasyum, folat ve beta-karoten içerir 4.
- Su teresi 14. B ve C vitamini, demir, magnezyum ve manganez içerir 4.
- Rezene yaprağı 4. Potasyum, manganez, magnezyum ve kalsiyum açısından zengindir 4.
- Nane 4. A vitamini, demir ve manganez içerir 4.
Yeşil yapraklı sebzeler, salatalarda, yemeklerde veya smoothie’larda kullanılabilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: