Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yeşil sebzeler arasında şunlar sayılabilir:
- Ispanak 134. Demir, kalsiyum, magnezyum ve A vitamini açısından zengindir 1.
- Lahana 145. C vitamini, K vitamini, lif ve antioksidanlarla doludur 1.
- Marul 1. Çeşitli türleri olan marul, düşük kalorili ve yüksek su içeriğine sahiptir 1.
- Kara lahana 14. Kalsiyum, demir, vitamin C ve K vitamini içerir 1.
- Pazı 1. B vitamini, demir, magnezyum ve antioksidanlar bakımından zengindir 1.
- Maydanoz 13. A ve C vitaminleri, demir ve antioksidanlar içerir 1.
- Roka 12. Kalsiyum, potasyum, folat ve beta-karoten içerir 1.
- Su teresi 12. Yüksek oranda B ve C vitamini, demir, magnezyum ve manganez içerir 1.
- Semizotu 13. Omega-3 yağ asitleri ve vitaminler bakımından zengindir 1.
- Rezene yaprağı 1. Potasyum, manganez, magnezyum ve kalsiyum açısından zengindir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: