Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yer fıstığını tavada kavurmak için şu adımlar izlenebilir:
- Orta ateşte geniş bir tavayı ısıtın 2.
- Kabuksuz fıstıkları tavaya koyun 2.
- Sürekli karıştırarak 10-12 dakika boyunca kavurun 2.
- Fıstıklar kavrulunca ocaktan alın ve oda sıcaklığında soğumaya bırakın 2.
Kavrulmuş yer fıstığı, atıştırmalık olarak veya yemeklerde kullanılmak üzere saklanabilir 4.
Yer fıstığı kavurma işlemi, kullanılan tavanın ısısı ve fıstık miktarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir 4.
Farklı yer fıstığı kavurma yöntemleri için aşağıdaki kaynaklara başvurulabilir:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: