Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yenilebilir çiçek çikolata yapımı için aşağıdaki adımlar izlenebilir:
- Taze çiçekler seçin 23. Genellikle gül ve orkide gibi çiçekler tercih edilir 3.
- Çiçeklerin saplarını kesin ve kurumasını sağlayın 2. Ardından bir kağıt havlu veya peçete ile hafifçe kurulayın 2.
- Yaklaşık yarım kilo çikolatayı rendeleyin ve benmari usulü eritin 2. Çikolata homojen bir kıvama geldiğinde, fazla havasını alarak çiçekleri tek tek çikolataya daldırın 2.
- Fazla çikolatayı süzerek folyo veya parşömen kağıdı üzerine yerleştirin 2. Çiçekleri dondurucuda 10-15 dakika bekletirseniz, çikolatanın daha iyi tutunmasını sağlayabilirsiniz 2.
- Buzdolabında birkaç saat veya bir gece bekletin 2. Bu işlem, çiçeklerin daha uzun süre taze kalmasını sağlar.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: