Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yenilebilir çiçek çeşitlerinden bazıları şunlardır:
- Lavanta 15. Tatlılarda, kurabiyelerde ve dondurmalarda kullanılır 1.
- Latin çiçeği 15. Salatalarda ve sandviçlerde garnitür olarak kullanılır 1.
- Hibiskus 14. Ferahlatıcı içeceklerde ve çaylarda tercih edilir 1.
- Gül 15. Salatalara eklenebilir, reçel ve marmelat yapımında kullanılır 5.
- Kabak çiçeği 15. Dolma olarak kızartılabilir veya çorbalarda ve salatalarda kullanılabilir 1.
- Papatya 15. Tatlılarda ve salatalarda kullanılır 1.
- Menekşe 15. Pasta ve tatlılarda dekoratif amaçlarla kullanılır 1.
- Karahindiba 15. Salatalarda ve çaylarda kullanılır 1.
- Hanımeli 15. Şurup yapımında ve çaylarda kullanılır 1.
- Hodan 15. Salatalarda ve tatlılarda dekoratif olarak kullanılır 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: