Mandalinalı yalancı cheesecake yapmak için aşağıdaki malzemeleri ve adımları kullanabilirsiniz: Malzemeler: - 2.5 su bardağı un (250 gram) - 2 yemek kaşığı tepeleme kakao (60 gram) - Yarım paket kabartma tozu - 1 su bardağı toz şeker (150 gram) - 1 adet yumurta - 150 gram tereyağı (oda sıcaklığında) - Bir tutam tuz - 400 gram labne peyniri - 1 paket sıvı krema - 2 adet yumurta - 2 yemek kaşığı mısır nişastası - 1 su bardağı mandalina suyu - Yarım su bardağı toz şeker - 1.5 yemek kaşığı mısır nişastası Yapılışı: 1. Tabanı hazırlamak için un, kakao, kabartma tozu, şeker ve tuzu yoğurma kabına alıp karıştırın. 2. Cheesecake karışımı için labne peyniri, şeker, vanilya, krema ve ayçiçek yağını bir kapta krema kıvamına gelinceye kadar karıştırın. 3. Kalıba aktarmak için hamurdan bir elma büyüklüğünde parça koparın. 4. Mandalinaları dilimlerine ayırın ve cheesecake karışımının üzerine yerleştirin. 5. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında ve alt üst ayarı açık olarak ve en alt telin üstünde 50 dakika pişirin. 6. Soğuduktan sonra servis yapın.