Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yağsız etler arasında şunlar sayılabilir:
- Bonfile 12. Dana etinin en yumuşak ama aynı zamanda en yağsız kısımlarından biridir 2.
- Antrikot 13. Dananın sırt bölgesinden elde edilir, yağlı ve yumuşak bir ettir 13.
- Nuar 14. Hayvanın but kısmının bacaktan karna doğru olan kısmını içerir, yağsız ve sinir içermez 4.
- Kontrnuar 24. Dananın but bölgesinden elde edilir, nuarın alt kısmında yer alır 4.
- Döş 23. Normalde yağlıdır ama yağları ayıklandığında yağsız hale gelebilir 2.
Yağsız et tercih ederken, etin kesimine göre yağ içeriğinin değişebileceği göz önünde bulundurulmalıdır.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: