Profiterol kreması yapmak için gerekli malzemeler: 2 adet yumurta; yarım su bardağı toz şeker; 1 çay bardağı un; 1,5 su bardağı süt; yarım paket vanilya; 1 çorba kaşığı kakao. Yapılışı: 1. Küçük ebatlı bir tencereyi ocağa yerleştirin. 2. Yumurta, şeker, un, süt, vanilya ve kakaoyu tencereye aktarın. 3. Tenceredeki unun topaklanmaması ve yumurta sarısıyla beyazının iyice karışması için kısık ateşte sürekli karıştırmaya devam edin. 4. Krema göz göz oluncaya kadar karıştırarak pişirin. 5. Kremanızı ocaktan alın ve tel çırpıcıyla 2-3 dakika arayla karıştırın. 6. Oda sıcaklığına gelene dek aynı işlemi tekrar edin. 7. Üzerini kapatıp yarım saat kadar buzdolabında dinlendirin. Kremayı, pişirmiş olduğunuz profiterol hamurlarının arasına sıkma torbası veya küçük bir kaşık yardımıyla sürün.