• Buradasın

    Volovan hangi hamurdan yapılır?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Volovan, milföy hamuru kullanılarak yapılır 14.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Volovan tatlısı nasıl yapılır?

    Volovan tatlısı yapımı için gerekli malzemeler: 6 adet milföy hamuru; 10-12 adet çilek (dilimlenmiş); 2 yemek kaşığı krem peynir; 2 yemek kaşığı çilek reçeli; 1 adet yumurta sarısı; 1 tatlı kaşığı su; Pudra şekeri (üzeri için). Yapılışı: 1. Bir kapta krem peyniri ve çilek reçelini iyice karıştırın. 2. Milföy hamurunun kenarlarından yaklaşık yarım santim kadar kalacak şekilde iç kısmına bıçakla çizik atın ve çerçeve gibi görünmesi için çatalla delikler açın. 3. Fırın tepsisine dizip önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika pişirin. 4. Milföyler pişince orta kısmını çatalla bastırın ve üzerine krem peynirli karışımdan yayın, üzerine çilek dilimlerini yerleştirin. 5. Bir kasede yumurta sarısı ve su çırpın ve bir fırça yardımı ile yumurtalı karışımı hamurun kenarlarına sürün. 6. 200 derece önceden ısıtılmış fırında 12-15 dakika pişirin. 7. Tatlı soğuyunca üzerine pudra şekeri serpip servis edin.

    Volovan Fransız mutfağında ne olarak geçer?

    Volovan, Fransız mutfağında "vol-au-vent" olarak geçer.

    Volovan içinde ne var?

    Volovan içinde çeşitli malzemeler kullanılabilir, hem tatlı hem de tuzlu versiyonları vardır. Tatlı volovan genellikle şunları içerir: - vanilyalı krem veya kustard; - taze meyveler, meyve püresi veya meyve sosu; - çikolata sosu, çikolata kreması veya çikolata parçacıkları. Tuzlu volovan için olası iç harçlar: - küçük parçalara doğranmış tavuk, et, sebze, deniz ürünleri veya mantar; - ton balığı, mantar salatası gibi soğuk servis edilebilen harçlar.