Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
İstanbul'daki en iyi pideci ve en iyi pide konusunda kesin bir görüş yoktur, çünkü bu, kişisel tercihlere bağlıdır. Ancak, İstanbul'da öne çıkan bazı pideciler ve pideleri şunlardır:
- Tarihi Hocapaşa Pidecisi: Bol malzemesi ve çıtır hamuruyla kıymalı yumurtalı pidesi önerilir 3.
- Coşkun Usta Bafra Pide: 1960'lı yıllarda Bafra'da pide yapmaya başlayan Coşkun Kuru'nun pideleri beğenilmektedir 3.
- Trabzon Fırını: İncecik ve çıtır hamuru ile dikkat çeker 3.
- Pideban: Giresun'un Görele ve Tirebolu ilçelerine özgü pidesi ile bilinir 45.
- Şimşek Pide Salonu: Karadeniz pidesi ve özellikle kavurmalı veya sucuklu peynirli pideleri önerilir 4.
İstanbul'da pide yemek için birçok farklı seçenek bulunmaktadır, bu nedenle en iyi pideyi bulmak için farklı mekanları denemek gerekebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: