Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tirit eti pişirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Eti Kavurun: Düdüklü tencereye eti alın ve kavurun 1.
- Pişirme: Kapağını kapatıp, etler didik didik oluncaya kadar pişirin 1.
- Suyu Hazırlayın: Et yumuşayınca, tuz ve baharatları ekleyin 2.
- Ekmekleri Hazırlayın: Bayat ekmekleri küp küp doğrayın ve tavada tereyağında kızartın 2.
- Servis: Servis tabağına ekmekleri dizin, üzerine sıcak et suyunu gezdirin ve yoğurt sosunu dökün 2. Pişirdiğiniz etleri üzerine yerleştirin 2.
- Son Dokunuş: Küçük bir tavada tereyağını eritip, kırmızı toz biberi ekleyin ve kızdırdığınız tereyağını tiridin üzerine gezdirerek dökün 2. İsteğe bağlı olarak maydanoz ile süsleyerek sıcak servis edin 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: