Suflenin akışkan olması için şu adımları izlemek gerekir: 1. Yumurtaları oda sıcaklığında bekletin: Yumurtaları yarım saat önceden çıkarıp oda sıcaklığına getirin. 2. Yumurta beyazlarını ayırın: Yumurta beyazlarını ve sarılarını ayrı kaplara ayırıp beyazları mikserle çırpın. 3. Çikolatayı eritin: Süt, çikolata ve tereyağını sos tenceresinde eritip hemen ocaktan alın. 4. Kuru malzemeleri eleyin: Un, kakao, kabartma tozu gibi katı malzemeleri elekten geçirerek ekleyin. 5. Spatula kullanın: Kuru malzemeleri ekledikten sonra, beyaz köpük haline getirdiğiniz yumurta beyazını harca spatula yardımıyla alttan üste doğru yedirin. 6. Pişirme süresine dikkat edin: Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında maksimum 10 dakika, 180 dereceli fırında ise en fazla 12 dakika pişirin. Fırının kapağını pişirme sırasında açmayın.