Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tavuklu iç harcı hazırlamak için aşağıdaki malzemeler kullanılabilir:
- yarım tavuk göğsü 3;
- 2 tane yeşil sivri biber 3;
- 1 tane közlenmiş kırmızı biber 3;
- 3-4 diş sarımsak 3;
- isteğe göre karabiber ve tuz 3.
Hazırlanışı:
- Tavuk göğsü ince şeritler halinde doğranır ve bir yemek kaşığı kadar yağ konulan tavaya alınıp tuz ve doğranan sarımsaklar eklenerek suyunu çekene kadar pişirilir 3.
- Biberler de ince ince doğranır 3.
- Tavadaki tavukların ortasında boşluk açılır ve iki yemek kaşığı kadar sıvı yağ eklenir ve biberler içine konularak hafif pişirilir 3.
- İç harcı soğumaya bırakılır 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: