Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kıyılmış tavuk çeşitli yemeklerde kullanılabilir:
- Körili Kıyılmış Tavuk Tarifi: Kıyılmış tavuk, zeytinyağı, sarımsak, köri ve mısır tanesiyle sotelenerek hazırlanabilir 1. Servis tabağına alındıktan sonra üzerine haşlanmış pirinç ve taze kişniş eklenerek sunulur.
- Bi’ Çıtır: Tavuk Dünyası'nın özel tarifi olan Bi’ Çıtır, kıyılmış tavuğun maydanoz ve kaşar peyniri ile harmanlanmasından oluşur 4. Çıtır kaplaması ile ana yemeklerin yanında veya atıştırmalık olarak tüketilebilir.
- Yeniden Isıtma: Kıyılmış tavuk, buzdolabında veya dondurucuda saklandıktan sonra fırında, mikrodalgada veya ocakta yeniden ısıtılabilir 5. Yeniden ısıtma sırasında iç sıcaklığın 165 Fahrenheit dereceye ulaşması sağlanmalıdır.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: