Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tavuk ürünleri arasında şunlar bulunur:
- Tavuk göğsü: Kemiği, derisi ve kıkırdağı alınmış, protein açısından zengin bir bölümdür 2.
- Tavuk kanadı: Mangal ve kızartmalar için uygundur, ancak kalorisi yüksektir 2.
- Tavuk but: İki çeşidi vardır; kalçalı butlar ve bagetler 2. Bagetler, mangal ve çeşitli soslarla tüketilir 2.
- Izgara tavuk: Sade veya sebzelerle harmanlanarak sunulabilir 4.
- Tavuk tantuni: Tavuk etinin ince ince doğranıp baharatlanmasıyla hazırlanır 4.
- Tandoori tavuk: Hint mutfağının sevilen lezzetlerinden biridir, tavuk butlardan hazırlanır 4.
- Köri soslu tavuk: Tavuk butlarla hazırlanan, ekonomik ve kolay bir yemektir 4.
- Ballı hardallı tavuk: Kemiksiz tavuk pirzolaları bal ve hardallı sos eşliğinde marine edilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: