Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tavuk göğsünün en güzel hali olarak birkaç tarif öne çıkmaktadır:
- Midye Tavuk: İnce ince doğranmış tavuk göğüsleri, zeytin yağı, tuz ve baharatlarla harmanlanıp galeta ununa bulandıktan sonra kızartılır 1.
- Badem Kaplı Çıtır Tavuk: Marine edilen tavuk göğüsleri, sırasıyla yumurta, galeta unu ve badem parçalarına bulanıp kızartılır 2.
- Limon Soslu Tavuk Göğsü: Tavuk göğüsleri zeytinyağı, biberiye ve baharatlarla marine edilip ızgara tavada pişirilir 2.
Ayrıca, "En Güzel Tavuk Göğsü" adlı tarifte, tavuk göğüsleri kekik, acı pul biber ve galeta unuyla harmanlanıp kızartılır 1.
En güzel tavuk göğsü tarifi kişisel tercihlere göre değişebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: