Evet, tavuk göğsü ile tantuni yapılabilir. Tavuk tantuni yapmak için gerekli malzemeler: 1 paket tavuk göğsü (yaklaşık 500-600 gram); haşlamak için su; zeytinyağı veya sıvı yağ; karabiber, kimyon, kırmızı toz biber veya pul biber; lavaş ekmeği; içine koymak için kuru soğan, domates, maydanoz ve tuz. Tavuk tantuni tarifi için aşağıdaki adımlar izlenebilir: 1. Tavuk göğsünü minik küpler halinde doğrayın. 2. Tavuk etlerini tencereye alıp üstünü geçecek kadar su ekleyerek haşlayın. 3. Haşlanan tavukların suyunu süzün. 4. Tantuni tavasını ısıtıp 2 yemek kaşığı yağ ekleyin. 5. Yağa baharatları ekleyip karıştırın. 6. Porsiyonluk olarak haşlanmış tavukları tavaya ekleyip kavurun. 7. Lavaş tavadaki tavukların üstüne bastırıp yağlayın. 8. Lavaşın üzerine domates ve soğan yayarak tavukları yerleştirin. 9. Dürüm yapıp servis edin.