Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tane mısırın tüketilebileceği bazı yöntemler:
- Haşlama: Düdüklü tencerede haşlanarak ana yemek veya garnitür olarak tüketilebilir 25.
- Izgara veya közleme: Mikrobesinlerin tanelerin içinde kalması için buharda veya ızgarada pişirilmesi önerilir 1.
- Salatalar: Mısır taneleri, salatalara renk, tat ve lif katar 34.
- Çorbalar: Mısır çorbası gibi kremalı veya sebzeli çorbalarda kullanılabilir 24.
- Pilav ve ana yemekler: Pilavlarda, mezelerde, aperitiflerde ve tavuk, et, sebze yemeklerinde lezzet katmak için kullanılabilir 4.
- Atıştırmalıklar: Patlamış mısır, mısır cipsi, mısır gevreği gibi atıştırmalıklar olarak da tüketilebilir 35.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: