Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tam tahıllı gıdalar şunlardır:
- Tam buğday 13. Ekmek, fırın ürünleri ve makarna gibi birçok gıdada kullanılır 1.
- Tam yulaf 13. Doğal olarak glüten içermez ve beta-glukanlar ile avenanthramide açısından zengindir 1.
- Tam çavdar 13. Yüksek lif içeriği ile dikkat çeker 1.
- Tam arpa 13. Lif, B grubu vitaminleri ve mineraller açısından zengindir 1.
- Karabuğday 13. Glütensizdir, bağırsak sağlığına faydalı dirençli nişasta içerir ve antioksidan açısından zengindir 1.
- Esmer pirinç 13. Glütensiz bir tam tahıldır; yüksek lif, vitamin, mineral ve antioksidan içerir 1.
- Kinoa 13. Protein içeriği yüksek ve glütensiz bir tam tahıldır 1.
- Mısır 13. Vitamin, mineral, lif ve antioksidan kaynağıdır 1.
- Teff 1. Yüksek kalori değeriyle enerji veren besinler arasında yer alır 1.
- Sorgum 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: